Apa hidrogenata pentru oameni activi si atleti

De ce APA este așa de importantă?

Apa hidrogenata

Apa este fundamentul vieții. Viața a apărut în apă. Pentru ca organismul uman este aproximativ 70% apa, apa este cheia pentru o viața sănătoasă.

Această importanță este pusă în evidență și de faptul că un om nu poate supraviețui mai mult de câteva zile fără apă, pe când fără hrana se poate trăi mai mult.

Apa este cea mai mare sursă de energie în corpul uman.

Hidratarea reprezinta introducerea apei in celule. Celulele corpului nostru nu se ating, ele „inoata” intr-un fluid format din apa.

Mișcarea apei, înăuntrul și în afara celulelor, produce o cantitate semnificativă de energie – de aceea, unul dintre primele simptome ale deshidratării este oboseala. (Schimbă-ți apa, Schimbă-ți viața – Dr. Dave Carpenter)

Deşi nu există o doză foarte exactă recomandată, sase pahare de apă zilnic sunt considerate ca fiind un consum minim suficient pentru o bună sănătate.

Aportul hidric recomandat este de aproximativ 2500 ml/zi (cu variaţii cuprinse între 35-40 ml/kg corp/zi).

ACIDOZA – cauza afectiunilor degenerative

Orice boală se instalează in organism dacă găseste un teren fertil şi acel teren se numeste ACIDOZA.

Acidoza este acea stare a organismului datorată consumului de hrana acidă, peste capacitatea de prelucrare a organismului nostru.

Dacă hrana dvs este reprezentată de alimente procesate, precum: iaurt semidegresat, lapte pasteurizat, painea alba, orice produs de panificatie din faina alba, toate tipurie de branza, prajeli, alimente tip „fast-food”, mezeluri, sucuri-inclusiv cele „naturale”, băuturi carbogazoase, alcool, cafea si nu consumati preponderent legume şi fructe in stare proaspată, ar trebui sa fiti conştienti si de urmări.

Cand acidoza se instalează in corp, incep sa apară depunerile de grasime, inflamarea diferitelor organe şi tesuturi, infectii, inflamatii cronice, calculi renali, biliari, hipertensiune, diabet, colesterol, ciroza, ulcer, reumatism, constipatie, etc.

Cand aciditatea celulelor corpului ajunge la pH 6,8 incep sa apara simptomele bolilor, la pH 5,8 incep să se formeze celulele tumorale, iar la pH 3,5 corpul nostru nu mai poate sustine viata.

Marea problemă a reziduurilor acide este aceea că ingroasă sangele si blochează capilarele.

Dr. Otto Warburg, câștigătorul Premiului Nobel în anul 1931, a arătat cum cancerul nu poate să existe într-un mediu alcalin și bogat în oxigen.

Cercetările lui au arătat că celulele înfometate de oxigen își schimbă mecanismul de producere a energiei în anaerob și astfel sunt capabile să supraviețuiască în mediul acid.

Cele mai multe boli sunt puse pe seama lipsei de oxigen și acumularea de deșeuri acide în organism.

Acidoza poate fi uşor pusă in evidenta prin analizele sangvine: VSH si fibrinogen crescut, acid uric, acizi grasi şi trigliceride crescute, etc

TU ce apă bei?

Este apa doar apă?  Nu toate apele sunt la fel şi apa îmbuteliată nu este atât de sănătoasă precum credeți.

Azi folosim foarte mult apa îmbuteliată, dar rareori se menționează ORP-ul (potențialul de oxido-reducere) sau pH-ul acestei ape.

ORP înseamnă că lichidul este oxidant, iar numerele negative (-) înseamnă că lichidul este antioxidant.

Reacțiile de oxidare și reducere implică un schimb de electroni.

Un ORP negativ indica un surplus de electroni – cu cât numărul negativ este mai mare, cu atât este mai mare surplusul de electroni.

Un ORP pozitiv indică instabilitate. O soluție cu ORP pozitiv este înfometată după electroni.

Majoritatea apelor imbuteliate sunt“radicali liberi” îmbuteliați.

Care este rolul pH-ului?

Termenul de “pH” se referă la “potențialul de hidrogen”, care este o unitate de măsură a concentrației ionului de hidrogen (H+). Valoarea pH-lui variază între 0 și 14, zero fiind extrem de acid, iar 14 extrem de alcalin (bazic).

Când un lichid are valoarea PH-lui 7 înseamnă că are un PH neutru, sub această valoare pH-ul este acid, iar peste această valoare PH-ul este bazic (alcalin).

De exemplu un pH de 6 este de 10 ori mai acid decât pH-ul 7 și este de 100 de ori mai acid decât un PH de 8.  Se constată astfel că o simplă schimbare a pH-ului poate fi  semnificativă.

La un pH de 7 apa are o concentrație egală de ioni de hidrogen ( H) și ioni negativi de hidroxil (OH– ).

În ziua de azi, corpurile celor mai mulți oameni și lichidele interstițiale sunt mult mai acide decât ar trebui. Acesta este rezultatul unei diete sărace (bogată în dulciuri, băuturi răcoritoare, exces de proteine și carbohidrați rafinați), a deshidratării, stresului și poluării mediului înconjurător.

Apa hidrogenata pentru atleti si oameni activi

Apa hidrogenata este produsul ideal pentru un trup hidratat si tonifiat, pentru a aduce echilibrul in dietă, pentru a oferi energie şi a elimina toxinele.

Cronos Aqua este un produs revoluționar de preparare a apei hidrogenate.

Aceasta are rolul de a înlătura radicalii liberi, determinând un efect anti-aging, de a crește nivelul de energie din organism, de a reduce oboseala musculară și de a hidrata la cel mai înalt nivel.

Realizat din sticlă de borosilicat de cea mai bună calitate, acesta integrează un procesor inteligent care recunoaște alcalinitatea apei, determinând imediat timpul necesar hidrogenării acesteia.

Recipientul se umple cu apă de bună calitate, care în aproximativ 3 minute devine apa hidrogenata. Este pur si simplu H2 dizolvat in apă.

Hidrogenul gazos (H2) este o moleculă foarte mica, aproximativ jumatate din cea de oxigen, avand potential de a circula rapid in multe locuri ale corpului nostru.

În apa normala, doi atomi de hidrogen sunt legati de oxigen (H2O), ceea ce face dificil pentru organismele noastre sa se bucure de beneficiile hidrogenului.

În apa infuzată cu hidrogen, gazul de hidrogen molecular (H2) este dizolvat in apa, creand molecule de hidrogen diatomice active care sunt accesibile rapid corpului nostru.

Pentru cele mai bune efecte asupra corpului, se recomandă a se consuma 3 căni de apa hidrogenata pe zi, cu 30 de minute înainte de fiecare masă importantă a zilei.

Recomandari privind consumul de apa hidrogenata

Dimineata, pe stomacul gol, se face igiena cavitatii bucale, după care se beau 2 pahare cu apă, ce ajută la activarea organelor interne.

1 pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese – ajută la digestie. Dacă totuşi consumati apa in timpul mesei, este bine sa ştiti ca aceasta va solidifica grasimile, iar digestia va fi foarte lenta si dificila. Se recomandă ca, in cazul cand doriti sa consumati lichide in timpul mesei, acestea să fie calde.

1 pahar cu apă înaintea unei băi – ajută la scăderea tensiunii arteriale

1 pahar cu apă înainte de a merge la culcare – preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul

Consumul de apa hidrogenata trebuie sa fie gradual (1,5 litri/zi), pentru a permite organismului să se obisnuiască cu dieta alcalina.

De la primele pahare de apa hidrogenata consumate, veti simti imediat efectele detoxifierii, tonusul marit, energie mai multa, reglarea tranzitului intestinal.

Apa hidrogenata nu are gust, nu are miros si nu are culoare. Doar consumand vei intelege ce este cu adevarat apa hidrogenata si cum functioneaza ea!

Articole asemanatoare

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *