Oferte eMAG pentru produsele resigilate

Majoritatea persoanelor se feresc in a achizitiona produse resigilate, fie aceastea de pe eMAG sau chiar pur si simplu atunci cand mergi intr-un magazin fizic si consultantul iti rezinta un produs expus.

Produsele resigilate ajung in aceasta situatie din mai multe motive. Clientul care a achizitionat produsul poate nu a fost multumit utilitatea acestuia si a facut retur sau alt motiv fiind acela de intoarcere din service si repuse din nou in vanzare, de aceea produsele resigilate au preturi mai mici.

Ce poti cumpara de la eMAG din categoria de produse resigilate:

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31Spret de la 1849 lei

Combina frigorifica precizata mai sus vine cu tehnologia SuperFreezing care protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatele cu functie de congelare automata revin la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

Laptop Dell Inspiron 3567 cu procesor i3-6006upret de la 1639 lei

Laptop Dell Inspiron 3567 Caracteristici pe care va puteti baza zi de zi. Claritate audio extraordinara: sunetul superior oferit de Waves MaxxAudio are o calitate audio impresionanta, pentru o experienta muzicala si video optima. Transferati fotografii si videoclipuri: cititorul de carduri de stocare SD simplifica transferul fisierelor de pe camera direct pe laptop. Conectati-va la calitate HD: luati legatura cu cei aflati la distanta, inregistrati videoclipuri cu dvs. pentru YouTube sau participati la conferinte web cu o claritate superioara prin intermediul camerei web HD. Afisaj de o claritate neegalata: afisajul HD TrueLife va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii. Unitate DVD: unitatea DVD integrata va ofera un plus de flexibilitate si spatiu de stocare suplimentar. Afisaj elegant: afisajul atractiv cu tehnologie TrueLife va ofera o experienta captivanta si vie.

Placa video Gigabyte AORUS cu 11GB GDDR5X, 352-bitpret de la 4999 lei

Noua racire implementata de Gigabyte pentru placile din seria Aorus ofera temperaturi mai scazute pentru toate componentele cheie ale placii video. Pentru a asigura o functionare stabila si o viata mai lunga, GPU-ul, VRM-urile si Mosfetii sunt raciti direct.

Telefon mobil Apple iPhone X de 64 GBpret de la 4349 lei

Primul ecran OLED care se ridica la standardele iPhone, prezinta culori clare si uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasa si o rata de contrast de 1.000.000:1.

Poti vizualiza toata lista cu produse resigilate aici !

Articole asemanatoare

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *